Lager

Vi erbjuder olika lagertyper beroende våra kunders specifika behov och bransch. Här är några utav de vanliga lagertyper som Gryts Logistikpartner erbjuder:  

1. Varmlager: är vår vanligaste form av lager och består oftast av en enda golvyta där varor förvaras innan de distribueras. 

2. Höglager: använder vi för att spara golvyta och är vanligt inom e-handel och storskalig detaljhandel.

3. Kyllager: är utrustade med temperaturkontrollerade utrymmen och används för att lagra kylvaror som livsmedel och läkemedel.

4. Cross-Docking-lager: använder vi då varor tas emot och omdirigeras direkt för att snabbt fylla ordrar. Det används ofta för att minimera lagringstiden och förbättra effektiviteten i logistikkedjan.

5. Plocklager: I vårt plocklager är varorna lagrade i mindre enheter eller korgar och tas direkt från lagret när en order kommer in. Det är vanligt i e-handelsföretag och är optimerat för snabba orderuppfyllningsprocesser.

Frakter/ Distribution

Våra kunder får välja om de själva vill boka frakter eller om vi ska göra det. Genom avtal med flera stora aktörer så som Schenker, DHL och Postnord skickar vi paket och större gods dagligen.

Inleverans

Mottagande av varor görs på ett organiserat sätt. Det inkluderar att kontrollera leveranslistor och varor för att säkerställa att de är i enlighet med beställningen. Om det upptäcks några avvikelser från beställningen eller kvalitetsproblem rapporteras detta till ansvariga parter för åtgärder Efter detta moment lagerläggs varorna fysiskt och i WMS systemet. 

Orderhantering

Vi använder ongoing som är ett lagersystem specialiserat för tredjepartslogistik. Systemet tillåter våra kunder att med egna login kunna hålla koll på lagersaldon och lägga egna order.

LOGISTIKPARTNER


TELEFON: 070 - 321 00 05
E-POST: info@logistikpartner.se
WEBB: www.logistikpartner.se

ADRESS


Gryts Logistikpartner AB
Transportgatan 22
702 27 Örebro

INFORMATION